Na vsebino

RK Črnomelj : ŠD Škofljica - 28:31

Včeraj so rokometaši RK Črnomelj odigrali 4. kolo 1.B državne lige proti ekipi ŠD Škofljica in doma izgubili z rezultatom 28:31.
Tekma je bila rezultatsko tesna vseh 60 minut. Gostje so si prvo prednost s tremi goli priigrali pri rezultatu 4:7, ko so po napakah domačih s hitrimi protinapadi dosegali lahke zadetke. Po minuti odmora so se domači igralci zbrali in bili vodilni ekipi prvenstva enakovredni, saj so zaostanek zmanjšali na samo zadetek, za kaj več pa jim je zmanjkalo sreče, saj so v prvem polčasu zadeli kar 5 vratnic, kar so gostje zopet znali kaznovati in odšli na odmor s tremi zadetki prednosti. Na semaforju je bil rezultat 12:15.
V drugem polčasu so domači rokometaši na začetku zopet delali nepotrebne napake in tako so gostje že v 38. minuti povedli s šestimi zadetki razlike. Fantje iz domače vrste se niso predali in so razliko počasi zmanjševali ter v 57. minuti. po zadetku Marka Štruclja, zopet prišli na samo gol zaostanka. V zadnjih dveh minutah so igralci RK Črnomelj prehitro zaključevali napade in gostom dovolili, da so jim ponovno pobegnili na tri zadetke prednosti in tekmo zmagali z rezultatom 28:31.
Gostom je potrebno čestitati za zmago, domačim fantom pa za borbenost in nepopustljivost skozi celo tekmo.
Za Črnomelj so nastopili:
Vratarji: Ivan Bagarič 8, Tadej Aupič 8 in Tomi Peteh.
Igralci: Žan Pezdirc 2, Marko Štrucelj 7, Dino Štrucelj 6, Luka Horvat 2, Rudi Slobodnik 5, Anže Weiss 2, Gregor Stariha 3, Uroš Mihelič 1, Sebastjan Slemenšek, Luka Bahor in Erik Medic.
Naslednjo tekmo igramo v gosteh pri ekipi RD Škrjanc Jadran Hrpelje Kozina.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj