Na vsebino

RK Črnomelj z novim predsednikom

Sašo Malerič
Sašo Malerič

Včeraj je potekal redni zbor članov Rokometnega kluba Črnomelj, na katerem smo člani kluba med drugim volili novo vodstvo kluba. Po odstopu dolgoletnega predsednika kluba, Andreja Kavška, ki se z vodilnega položaja v klubu poslavlja zaradi obilice drugih obveznosti, bo vodenje kluba prevzel dosedanji član upravnega odbora, Sašo Malerič.

Sašo Malerič, sicer direktor v podjetju Livar d.d., je dolgoletni član in nekdanji igralec kluba. Po koncu aktivne igralske poti je Sašo svojo rokometno pot nadaljeval v veteranski sekciji kluba in v zadnjem mandatu tudi v upravnem odboru kluba.

Težko bi našli osebo, ki bolje pozna delovanje kluba na vseh nivojih. Novi predsednik in prenovljena sestava upravnega odbora, našemu klubu zagotavljata stabilnost in moderen pogled na delovanje, v obdobju, ko se približujemo 70-letnici obstoja kluba, ki jo bomo, kot četrti najstarejši klub v Sloveniji, praznovali leta 2023.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj