Na vsebino

RK Metlika z zmago doma

V preteklem koncu tedna je bila odigrana le ena tekma, in sicer se je članska ekipa RK Metlike pomerila z nasprotnikom iz Gornje Radgone. Naši so v tekmo stopili izjemno motivirano in zagnano. V prvih dvajsetih minutah so popolnoma nadvladali nasprotnika in si pridobili 9 golov razlike. V teh minutah nadvlade so se izkazali vsi igralci RK Metlika vključno z golmanom. Polčas se je zaključil z rezultatom 20 : 13.

V nadaljevanju tekme so gostje prevzeli pobudo, domača ekipa je imela težave predvsem z zaključkom in napakami v napadu. Gosti so z zmanjšanjem razlike golov ustvarili napeto in borbeno vzdušje. Vrhunec napetosti je bil dosežen 3 minute pred koncem tekme, ko so se približali na nevarna 2 gola razlike. Po nujnemu time-out-u, ki ga je zahteval domači trener, so naši vendar zbrali dovolj zbranosti ter tekmo zaključili z zmago 31 : 29.
Najboljši strelci tekme so bili pri gostih Matevž Žunič (10), Matej Rojht (7) ter domačih Marko Krajačič (5), Gašper Dokl (5) in Žiga Hutar (10). Hvala navijačem za bučno podporo na tribuni.

Vir: RK Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj