Na vsebino

Rokometaši začeli s porazom

Rokometaši Črnomlja, ki so skozi šivankino uho obdržali mesto v 1.B ligi, so v soboto novo sezono doma odprli s Sevnico in izgubili s 27:32. Sevničani so že od začetka prevzeli pobudo. Čeprav je bila ta jalova, so imeli pred domačini v prvi polovici prvega polčasa dva gola prednosti. Po dobri polovici polčasa so prednost povišali na tri gole (4:7), po prvih 30-ih minutah pa so si uspeli priigrati že lepo prednost šestih golov.

V drugi polčas so bolje vstopili domači, ki so zaostanek hitro zmanjšali na štiri gole (13:17). Lovili so nasprotnika, da bi se vrnili v igro, a zgodilo se je ravno obratno. V 43. minuti so gostje znova prišli do šestih golov prednosti (17:23) in tehtnico prevesili v svojo korist. A Črnomaljci so imeli svoje načrte in so le nekaj minut kasneje zaostanek znižali na vsega tri zadetke (21:24) in se tako počasi vračali v tekmo. Vendar je lovljenje nasprotnika pustilo posledice in Črnomaljcem je v zaključku zmanjkalo moči, kar so Sevničani znali izkoristiti in zabeležili prvo zmago v novi sezoni.

RK ČRNOMELJ : RK SEVNICA 27:32 (10:16)
Medic 9, Jovanović 8; Cigler 13, Štarkl, Mastnak in Koritnik po 4

Vir: Rokomet.net
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj