Na vsebino

Samo Petje poražen s prekinitvijo ...

Samo Petje je imel v svoji prvi uradni Glory borbi za nasprotnika Christiana Baya, ki ga je premagal že v drugi minuti borbe.

Petje je borbo pričel brez kakršnekoli rezerve z namenom, da pri nasprotniku pusti kar se da dober vtis. Poznavalci so zapisali, da so dobili vtis, da je dobro prebral nasprotnika in ni imel težav, ko se je z njim "spustil" v izmenjavo udarcev. V prvi minuti je bilo teh kar nekaj in oba borca sta pokazala kombinacije s katerimi lahko nasprotniku povzoročita resne poškodbe in s tem seveda pridobita točke.

Petje se je znašel v težavah v začetku druge minute borbe (VIDEO). Baya ga je stisnil v kot, kjer je dvignil svoj tempo in pričel s serijo udarcev v telo. Petje je nekatere sprejel in takoj blokiral poskus udarca z nogo, zatem pa je krenil v napad. Baya je bil pripravljen in se je udarcu izmaknil in v tem Samota zadel v brado, nakar je le-ta padel. Petje se je vrnil, vendar ni dolgo zdržal. Nasprotnik je opazil, da ga je resno pretresel in je takoj ponovno napadel. Samo je bil spet pritisnjen v kot in medtem, ko je skušal nasprotnika udariti s krožnim udarcem, je prejel močan udarec v telo. Padel je na kolena in sodnik je borbo prekinil (VIDEO).

FFC prvaku torej ni uspelo pustiti dobrega vtisa v svoji prvi Glory borbi. Škoda, da borba ni trajala malo dlje, vsekakor pa je Baya izreden borec, ki je prvo prližnost tudi izkoristil.

Vir: Fight site

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj