Na vsebino

Tek na Lisco

29. gorskega teka na Lisco se je v soboto udeležilo 79 tekačev in tekačic, skupaj s pohodniki in otroci pa skoraj 120. Med tekači so bile tudi Belokranjke in Belokranjci, ki so se odrezali zelo dobro.

Mihaela Težak (TKD Bela krajina) je v svoji kategoriji zasedla prvo mesto, Simona Hudelja (Dragatuš) je bila v svoji starostni kategoriji tretja, Jasmina Jerčinovič (TKD Bela krajina) pa četrta.

Robert Mar (Dragatuš) je bil z dobrimi 48 minutami v cilju na skupnem 8. mestu, v svoji kategoriji je bil najhitrejši, Aleks Weiss (Fit klub Novo mesto) pa je bil 4 minute počasnejši, kar je pomenilo skupno 17. mesto in nehvaležno 4. v svoji starostni kategoriji.

V soboto ste vabljeni na naslednji tek v sklopu Tekov Dolenjske in sicer v Metliko, kjer bo potekal 14. Urbanov tek.

V kolikor pa vas zanima nekaj krajšega in mogoče bolj napornega pa vabljeni na tek Gas na Gače. Če pa tek ni za vas je tukaj še kolesarka izbira - 12-urno kolesarjenje na relaciji Črnomelj - Butoraj - Dragatuš Črnomelj. Podrobnosti najdete TUKAJ.

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj