Na vsebino

Tek v Polževem in v Sošicah

V Polževem - Kriški vasi je danes potekal 14. Krevsov tek, katerega so se udeležili trije Belokranjci. Verjetno je bil razlog za nekoliko manjšo udeležbo (54 tekačev) slaba vremenska napoved, ki pa je šla v času teka na roko tekmovalcev, saj ni padla niti ena kaplja.

Barbara Matakovič in Aleksander Riznič sva tekla za klub Radio 1 Odeon. V ženski konkurenci je bila Barbara absolutno na 3. mestu, v svoji kategoriji je zmagala. Sam sem bil zelo zadovoljen s 4. mestom v svoji starostni kategoriji, Leon Bezlaj iz Semiča pa je v svoji kategoriji osvojil odlično 2. mesto.

Medtem je v Sošicah potekala že 23. Žumberačka utrka (mednarodna). 6 km teka sta se udeležila Ive Božičevič (1. mesto v kategoriji) in Matjaž Pintarič (2. mesto v kategoriji). Na 15 km so tekli Alex Weiss (2. mesto v kategoriji), Josip Petruša (1. mesto v kategoriji), Jasmina Jerčinovič (3. mesto v kategoriji) in Željko Goleš (1. mesto v kategoriji). Čestitke vsem!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj