Na vsebino

Toni Perušič z novim državnim rekordom

Toni Perušič je včeraj sodeloval na 100-kilometrskem teku v Nemčiji v kraju Senftenberg (blizu Dresdna) in ga seveda uspešno odtekel. Limit, v katerem so morali tekači premagati to razdaljo, je bil 13 ur. Toniju je uspelo doseči znamko 100 km v 11 urah in 29 minutah in s tem je postavil nov državni rekord v teku na 100 km v dvorani. V svoji kategoriji je bil na odličnem 5. mestu.

Za ŠD Butoraj pa je poleg Tonija tekel tudi Zdravko Barič. Tudi on več kot uspešno, saj je za 100 km razdaljo potreboval 10 ur in 40 minut. Tudi on je popravil najboljši slovenski čas za tek na 100 km v dvorani, poleg tega pa še zasedel 3. mesto v kategoriji in 13. v skupni razrstitvi.

Jutri ob osmih zjutraj bosta oba skušala premagati še 50-kilometrsko razdaljo. Tukaj je časovni limit postavljen na 6. ur. Upamo, da bosta do štarta sanirala vse težave in tegobe, ki so ju pestile na dvakrat daljši razdalji. Držimo pesti!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj