Na vsebino

Tudi 16. Krevsov tek z belokranjskimi tekači

Včeraj je v sklopu "Dolenjskega tekaškega pokala", ki šteje za "Pokal Vzajemne" na Polževem potekal 16. Krevsov tek. Na teku je sodelovalo 95 tekačic in tekačev, med njimi 7 belokranjskih športnikov.

Tekači so zaradi trenutne "covid situacije" štartali v dveh skupinah, za primerno razdaljo, razkuževanje in vse, kar sodi k priporočilom NIJZ pa so organizatorji poskrbeli v skladu z zahtevami.

V moški konkurenci sta v svoji kategoriji Robert Mar in Aleks Weiss zasedla 4. in 5. mesto (aboslutno 16. in 17.), Leon Bezlaj iz Semiča je bil v svoji kategoriji četrti (absolutno 67. mesto), Josip Petruša pa je v svoji kategoriji zmagal (absolutno 31. mesto).

Med dekleti se je najbolje odrezala Jana Jakša, ki je bila absolutna zmagovalka med dekleti (seveda tudi v kategoriji), Simona Hudelja iz Dragatuša je bila v svoji starostni skupini tretja (13. od vseh deklet), Barbara Matakovič, ki zastopa barve Radia 1 Odeon, pa je v svoji kategoriji zasedla 3. mesto, absolutno je bila deseta.

Uradne rezultate najdete v prilogi spodaj.

Čestitke vsem skupaj, vidimo se v nedeljo v Kostanjevici na Krki.

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj