Na vsebino

Tudi orientalki "razturali na državcu"

Državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih poteka v Medvodah še do konca tedna. Včeraj je z »državca« poročala skupina Hip hop mame in ati, danes pa svoje rezultate sporočata orientalski plesalki, ki sta se prvenstva udeležili v nedeljo.

Pomerile so se orientalske plesalke iz različnih koncev Slovenije in lahko bi rekli, da iz Bele krajine izvirajo ene najboljših orientalskih plesalk, saj sta bili z rezultati več kot zadovoljni. Orientalski duo se je pomeril v štirih orientalskih disciplinah ter se uvrstil na 5., 3. ter v dveh kategorijah na 2. mesto!

Državni podprvakinji se imata tako priložnost udeležiti Evropskega prvenstva, ki bo potekal prvi vikend v novembru v Sočiju, Rusiji. Za tovrstno tekmovanje je potrebnih ogromno priprav, kar zahteva veliko motivacije ter odrekanj. Večina slovenskih plesalk se ne odloča za udeležbo na mednarodnih tekmovanjih, saj so tudi velik finančni zalogaj. Ne glede na odločitev o udeležbi na Evropskem prvenstvu jima čestitamo za uspešne uvrstitve na minulem tekmovanju ter jima želimo še naprej veliko uspehov na plesnem področju!

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj