Na vsebino

Belokranjki na tekmovanju v Las Vegasu

V Las Vegasu je pretekli konec tedna potekalo finalno tekmovanje svetovnega dvoranskega pokala in hkrati tudi največje lokostrelsko tekmovanje Vegas Shoot. Slednji sestoji iz treh tekmovalnih dni, vsak dan pa tekmovalci odstrelijo polovico dvoranskega kroga (30 puščic).

Obeh tekmovanj sta se z ukrivljenim lokom udeležili tudi Urška Čavič in Žana Pintarič. Urška je na finalu svetovnega dvoranskega pokala osvojila 20. mesto, Žana je bila štiri mesta nižje.

Urška Čavič je 20. mesto osvojila tudi na turnirju Vegas Shoot, na katerem je Žana Pintarič na koncu zasedla 34. mesto.

Na svetovnem dvoranskem pokalu je sicer znova blestel Tim Jevšnik, ki se je prebil vse o četrtfinala in na koncu osvojil končno 7. mesto, na tekmovanju Vegas Shoot pa se je znova uvrstil v finalni boj, kjer je izgubil v tretjem krogu in na koncu osvojil 12. mesto. Na tekmovanju nižjega nižjega ranga imenovanega ‘flights’ je Matija Rožič osvojil 5. mesto.

Uspešno so se borili tudi slovenski tekmovalci z ukrivljenim lokom, saj so se na koncu prav vsi razvrstili v prvo trideseterico. Najvišje sta bila uvrščena Miha Rožič in Den Habjan z 19. mestom.

Vir: Lokostrelska zveza Slovenije

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj