Na vsebino

Uspešen konec tedna za kegljačice in kegljače

Tako ženska kot moška ekipa Kegljaškega kluba Bela krajina sta pretekli konec tedna na domačem terenu vknjižili novi zmagi.

Dekleta so odigrala napeto tekmo z ekipo Calcita iz Kamnika, saj je o zmagi odločalo vsega 40 kegljev. Tekma je bila v vsakem bloku tekmovalk zelo izenačena, zmaga pa se je Belokranjkam začela nasmihati v tretjem nizu zadnjega bloka tekmovalk, kjer so si priigrale ključno prednost. Ekipno točko so dosegle Mirjana Kordić, Anja Starešinič in Mateja Kraljič, končni rezultat pa je bil 5:3.

Tudi dvoboji v moški konkurenci niso bili nič manj napeti in izenačeni, o čemer priča končni rezultat 5:3 za Belokranjce. Gosti iz KK Triglav Kranj so se borili do konca, vendar je odločilo 53 podrtih kegljev več na belokranjski strani. Pri domači ekipi so ekipno točko priborili Robi Magdič, Dejan Vereš in Gregor Skalicky.

Dekleta KK Bela krajina na lestvici še naprej zasedajo 4. mesto, medtem ko so se njihovi moški kolegi z novo zmago povzpeli na 3. mesto.

Vir: KK Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj