Na vsebino

V 8. krogu neodločen izid za rokometaše

Včeraj so rokometaši RK Črnomelj odigrali 8. krog 1.B državne lige proti ekipi RK Dol TKI Hrastnik in iztržili neodločen izid. Tekmo proti favoriziranim gostom, ki so pred to tekmo zasedali 4. mesto z istim izkupičkom točk kot drugouvrščena ekipa, so začeli nervozno in dovolili hitro vodstvo pri rezultatu 1:4 in 2:5. Po menjavi igralca, ko je v 6. minuti v igro vstopil Rudi Slobodnik, pa so domači rokometaši hitro zmanjšali razliko na samo gol prednosti. Žal pa je moral Rudi po prestrogo dosojenem rdečem kartonu že v 10. minuti zapustiti igrišče.
Domači fantje se niso predali in so do konca prvega polčasa enakovredno parirali gostom. Na polčas se je tako odšlo z rezultatom 15:16.
V drugem polčasu so domačini z delnim izidom 6:2 uspeli obrniti rezultat in vodstvo ali neodločen izid držati vse do zadnje minute tekme, ko so gostje po 7-metrovki uspeli izenačiti izid na 29:29. Črnomaljcem na žalost v zadnjih 30-ih sekundah ni uspelo doseči zadetka, saj se je prav v zadnji sekundi izkazal gostujoči vratar in svoji ekipi zagotovil točko. Končni rezultat je tako ostal 29:29.
Za Črnomelj so nastopili:
Vratarji: Ivan Bagarič, Tomaž Peteh in Matic Plut.
Igralci: Žan Pezdirc 1, Marko Štrucelj 5, Erik Medic, Dino Štrucelj 3(1), Luka Horvat 2, Rudi Slobodnik 2, Anže Weiss 6, Gregor Stariha 7(4), Uroš Mihelič 3, Andraž Šterk, Sebastjan Slemenšek.
Naslednjo tekmo bo RK Črnomelj igral v gosteh, v petek, 17.11. v Slovenj Gradcu.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj