Na vsebino

Začenja se nova rokometna sezona

Začetek rokometne sezone se nezadržno približuje, tako da igralci vseh naših selekcij že pridno trenirajo. V rokometnem klubi Črnomelj bomo v sezoni 2020/2021 tekmovali s šestimi (6) selekcijami in sicer s člani, mladinci, kadeti, starejšimi dečki B, mlajšimi dečki B in mini rokometom.

Kot prvi s tekmovanji že to soboto pričenjajo naši kadeti in starejši dečki, ki se odpravljajo na gostovanji v Slovenj Gradec in Ivančno Gorico, prva domača tekma pa se bo odvila naslednjo soboto, 19.9., ko bodo naši kadeti, v kvalifikacijah za 1. ligo, gostili ekipo Slovana.

Članska ekipa se na domači parket predvidoma vrača 26.9.. Vsi v klubu se, ob pomoči naših podpornikov, v prvi vrsti Občina Črnomelj, Zavarovalnica Sava, Nova Ljubljanska banka, Zavarovalnica Vzajemna, Livar d.d., T2 in ostali ter v sodelovanju z NIJZ trudimo, da bomo sezono izpeljali brez neželenih okužb ter seveda s prisotnostjo gledalcev na tekmah. Ne bo lahko, a ob doslednem upoštevanju varnostnih ukrepov, smo v klubu prepričani, da nam bo skupaj uspelo.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj