Na vsebino

Zaključek sezone pripadel mladim rokometašem

Foto: RK Črnomelj
Foto: RK Črnomelj

Rokometna sezona 2020/21 je končana in ker na mladih svet stoji, so jo v Rokometnem klubu Črnomelj zaključili najmlajši mini rokometaši.

Minulo soboto se je starejši del mini rokometašev udeležil 21. tradicionalnega odprtega prvenstva Zasavja v mini rokometu. Črnomaljci so igrali v skupini z RD Koper, OŠ Stična, ŠRD Škofljica in RD Izola ter proti Izolanom zabeležili zmago. O tem, kako težka je bila njihova tekmovalna skupina priča dejstvo, da sta se v finale turnirja uvrstili ravno ekipi Kopra in OŠ Stična. Po letošnji turbulentni korona sezoni lahko igralcem samo čestitamo za vztrajnost in željo po igranju.

V torek so najmlajši rokometaši RK Črnomelj (letniki 2013, 2014, 2015) svojo sezono zaključili z »MEHURČEK« turnirjem v Črnomlju. Sestavili so ekipe, ki so se pomerile med seboj. Čeprav je bila sezona 2020/21 zaradi epidemije zelo kratka, so se mladi rokometaši veliko naučili in z igro ter borbenostjo navdušili.

RK Črnomelj je ob koncu vse mlade rokometaše nagradil z zapestnimi trakovi.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj