Na vsebino

Zmaga črnomaljskih rokometašev v gosteh

Včeraj so člani RK Črnomelj gostovali v Krškem in po dveh zaporednih porazih v prvih dveh kolih osvojili prvi dve točki v letošnji sezoni.
Domačini so tekmo začeli bolje in hitro povedli z dvema zadetkoma prednosti vendar so naši fantje s tremi zadetki prvič prišli v vodstvo. Nato pa se je igralo gol za gol do 15 minute, nakar so domačini z delnim izzidom 4-0 prešli v vodstvo z rezultatom 11:7. Prednost so nato obdržali do 23 minute, ko se je Črnomelj približal na samo zadetek zaostanka, saj domačini zadnjih 7 minut prvega polčasa niso dosegli zadetka. Ob polčasu je bil tako rezultat 13:12.
V drugem polčasu se je zopet igralo gol za gol in nobena ekipa si ni priigrala več kot dveh zadetkov prednosti. Tako je bilo vse do 49. minute, ko so črnomaljski rokometaši naredili delni izzid 4:0 in povedli z dvema zadetkoma prednosti, ki ju več niso izpustili iz rok, ko pa je še Marko Štrucelj, minuto pred koncem, "počistil pajčevino" v desnem zgornjem kotu vrat domačinov in Črnomelj popeljal v vodstvo s tremi zadetki, je bila tekma odločena. Končni rezultat je bil 26:28 za RK Črnomelj.
Pohvaliti je potrebno fante za borbenost saj so se na gostovanje podali le s sedmimi igralci in tremi vratarji, ostali so odsotni zaradi poškodb in bolezni.

Igrali so: Vratarji: Tadej Aupič 13 obramb, Ivan Bagarič, Tomi Peteh.
Igralci: Marko Štrucelj 6, Dino Štrucelj 7, Luka Horvat 4, Rudi Slobodnik 2, Gregor Stariha 5, Uroš Mihelič 3 in Sebastjan Slemenšek 1.

Naslednjo tekmo RK Črnomelj igra v soboto, 7. oktobra, ko v goste prihaja trenutno vodilna ekipa Škofljice Pekarne Pečjak, ki je do sedaj vknjižila samo zmage.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj