Na vsebino

Županja sprejela uspešne karateiste Karate kluba Krka

Županja je včeraj sprejela uspešne karateiste Karate kluba Krka, ki deluje v občini Črnomelj. Člani in trener so se udeležili Svetovnega prvenstva v karateju Global Karate – Martial arts association HACHI-O-KAI v Subotici v Srbiji in si priborili naslove svetovnih prvakov vsak v svoji kategoriji. Županja jim je ob teh izjemnih dosežkih čestitala in jim podarila malenkost v zahvalo, da so s svojimi dosežki ponesli ime občine Črnomelj tudi v tujino.

Ester Horn je osvojila zlato medaljo v kategoriji deklic 9 let v disciplini kate posamezno. Swen Horn je osvojil zlato medaljo v kategoriji dečkov 11 let v disciplini kate posamezno. Naslov svetovnega prvaka med mladinci v katah posamezno je s tremi uspešnimi nastopi uspel osvojiti Michel Horn. V kategoriji veteranov 35+ let pa je do naslova svetovnega prvaka prišel tudi trener kluba Franjo Horn.

Dosežki karateistov so plod trdega dela in truda. Njihova želja in pripravljenost sta navdih in motivacija ostalim, zato jim je županja zaželela še obilo motivacije in tovrstnih uspehov v bodoče, tako na športnem kot na ostalih življenjskih področjih.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj