Na vsebino

Naših top 5 kosov letošnje pomladi

Letošnja pomlad je postregla s kar nekaj zanimivim vzorci, materiali in barvami. V modi so predvsem nežni pasteli in drobne rožice. Veliko je opaziti tudi vijolične barve in pa polka pikic – nekaj več o modni napovedi za leto 2020 pa si lahko prebereš TUKAJ. V blogu, ki je pred ti bova predstavili nekaj najinih najljubših kosov, ki so ta hip na najinih VIRTUALNIH POLIČKAH. Del letošnje pomladi smo morali preživeti, večinoma med štirimi stenami in le spodobi se, da sedaj izkoristimo vsak trenutek in zaužijemo vsak sončni žarek. Da pa boš zasijala v TOP modnih kombinacijah pa bova poskrbeli midve.

Ker pa je včeraj, svoj 26.rojstni dan, praznovala del FIORE ekipe – NANA, in ker je sama absolutna ljubiteljica rojstnih dni, sva se odločili, da obdariva tudi TEBE! KAKO? Do nedelje 24.5. lahko izkoristiš 10% popust na vsak nakup. Ob zaključku, v košarico, samo vpiši kodo nana26.

MODNI HIT TA HIP – KOLESARKE!

Nosijo jih zvezdnice in modne blogerke. V njih lahko ustvarimo izredno modne videze, lahko pa tudi telovadimo, kolesarimo ali se v njih odpravimo v planine. KOLESARKE ZOEY – izdelane v SLOVENIJI, so zagotovo kos oblačila, ki ti bo zlezel pod kožo. Izdelane iz prijetnega bombaža, ki omogoča lahkotnost gibanja in v katerem naša koža diha.

ROŽE, ROŽE, ROŽICE

Že kot ime najine spletne trgovinice namiguje (FIORE – v italijanščini pomeni roža ali cvet) obožujeva rože. Tako v obliki šopka, kot na travniku in seveda tudi na oblekicah. Lahkotnih in igrivih oblekic ni nikoli preveč! In na najinih spletnih poličkah se jih nahaja kar nekaj. Najin absolutni favorit pa je prav gotovo oblekica NOLA v nežni pastelni barvi, posuta s tisoč in eno travniško rožico.

HLAČE S TROGERJI

Iščeš popoln par hlač, ki jih lahko oblečeš, ko potrebuješ nekaj bolj elegantnega, vendar še vedno hočeš izgledati drugače in zanimivo, pa tudi za vsak dan. '' Baggy '' hlače MOON so udobne in izredno modne. Omogočajo marsikatero kombinacijo, tako čevljev, kot tudi majic in topov. Definitivno so kos, ki bo prebudil tvojo domišljijo.

BLAZERJI

Nepogrešljivi del vsake pomladne garderobe so gotovo lahkotne jaknice, jopice in suknjiči. Sonce je že resda toplejše, vendar so večeri še vedno hladni. Zato je moden blazer vsekakor a MUST HAVE! Blazer MIMOSA, v črni kroji, bo zagotovo TOP izbira! Zakaj? Nevtralna barva in odprt kroj zagotavljata, da se blazer poda k čisto vsaki kombinaciji, ki si jo boš zamislila in poleg tega tudi videz dvigne na višjo raven.

ZALJUBILE SMO SE V PIKE

Še pred nekaj leti so se nama pike zdele ne preveč privlačen vzorec. Imele so nekakšen staromoden pridih. To leto pa se je situacija 100% spremenila. Pike so POVSOD! Od oblekic, do srajčk in hlač. Male, velike in tudi v kombinaciji z drugimi vzorci. Mi jih naravnost obožujemo! In srajčka PIKA si gotovo zasluži mesto med petimi TOP kosi letošnje pomladi!

Upava, da si med našimi izborom našla kakšen kos, ki je navdihnil tudi tebe. Pomlad je gotovo čas svežine in novih energij. Čas, ko sleherna izmed nas pregleda garderobo in iz nje izloči kose, za katere se zave, da jih ni oblekla že leto ali dve. Tako pripravimo prostor za nova oblačila, v katerih se bomo počutile samozavestne in, ki bodo v naše omare prinesla svežo energijo. Pobrskaj po naših spletnih poličkah in najdi kakšen kos tudi zase.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj