Na vsebino

Sedežna garnitura za vsak žep, za vsak okus in za vse generacije

Ste že kdaj kupovali sedežno garnituro?

Jaz sem jo kupoval samo enkrat in še takrat sem jo na koncu oblikoval in izdelal sam.

Ne govorim o sedežni garnituri, narejeni iz palet, ampak o čisto pravi sedežni garnituri.

Nikjer nisem našel takšne sedežne garniture, ki bi mi bila všeč in ki ne bi stala preveč. Ogromno stvari me pri klasičnih sedežnih garniturah moti in s tem, ko sem oblikoval svojo, sem vse te stvari eliminiral.

Pri klasičnih sedežnih garniturah me najbolj moti njihova nefleksibilnost. Takšno, kot kupimo, bomo imeli vse dokler je ne zamenjamo. Na njen izgled lahko vplivamo le s kakšnimi blazinami in odejami. Sprememba barve celotne sedežne garniture pa je precej draga in se bolj izplača kupiti novo.

Pri klasični sedežni garnituri ne moremo spreminjati njenega izgleda, niti ne moremo spreminjati njene postavitve. Če je trosed, je ne moremo nadgraditi v štirised. Če ima L obrnjen v levo, ga ne moremo obrniti v desno in če nima izvlečne postelje, je tudi nikoli ne bo imela.

Poleg naštetega me moti še, da klasične sedežne garniture ne moremo oprati v pralnem stroju in da jo moramo premakniti , če želimo pod njo obrisati prah. Moti me, da moramo za njen prevoz naročiti dostavo in tudi, da do zadnjega ne vemo, ali bo sploh šla po naših stopnicah in čez vrata.

Sedežna garnitura, ki sem jo oblikoval, omogoča maksimalno fleksibilnost. Mojo sedežno garnituro lahko vsak sestavi po svojih željah in potrebah. Najboljša stvar pa je, da jo lahko tudi po tem, ko ste jo že kupili, še vedno nadgrajujete, spreminjate postavitev in menjate barvo.

To je zame idealna sedežna garnitura, saj se prilagaja prostoru in potrebam uporabnika.

Pri moji varianti vam ni treba takoj vedeti, ali potrebujete izvlečno posteljo ali ne, saj jo lahko pozneje dokupite. V primeru, če izvlečne postelje ne potrebujete, imate lahko pod njo predale, ki še posebej prav pridejo v manjših stanovanjih, v katerih je potrebno izkoristiti vsak kotiček.

Ni vam treba tuhtati, v katero smer boste imeli obrnjen L, saj ga brez težav obrnete kontra. In ni vam treba tuhtati, ali potrebujete trosed ali štirised, saj tudi to lahko naknadno spremenite.

Če imate večji avto, lahko mojo sedežno garnituro domov peljete sami in ni vam treba skrbeti, ali bo šla po stopnicah in skozi vrata. Ni vam treba organizirati cele delovne akcije in poklicati prijateljev in sosedov, da vam jo pomagajo zanesti v stanovanje. To pride še posebej prav, če se veliko selite.

Mojo sedežno garnituro lahko operete v pralnem stroju in tudi z lahkoto zamenjate njeno barvo. Pravzaprav je lahko vsak letni čas drugačne barve. Moje sedežne garniture tudi ni treba premikati, da bi pod njo lahko obrisali prah.

Sedežna garnitura, ki sem jo oblikoval, bo odraščala z vami in z vašimi potrebami. Nikoli je ne boste rabili zamenjati, saj jo boste lahko v vsakem trenutku posodobili, da bo ustrezala vašim zahtevam. Tudi blazine, ki čez čas izgubijo svojo obliko, boste brez težav zamenjali z novimi.

Moja sedežna garnitura je primerna za vse generacije. Še posebej pa je primerna za mlade, ki komaj začenjajo svojo samostojno pot. Osnovni model, ki ga vidite na fotografijah, vas lahko pride zelo poceni. Ko si finančno opomorejo, pa lahko to osnovno sedežno garnituro nadgradijo v prestižno in nihče ne bo opazil, da je to v bistvu ista garnitura.

Lahko se predaja iz generacije v generacijo. S seboj bo nosila zgodbe prednikov, vendar ne nujno tudi njihovega stila. Omogočala bo, da jo nasledniki prilagodijo svojim potrebam in svojemu stilu.

Takšna sedežna garnitura daje občutek svobode. Prostora ne rabimo oblikovati okrog nje, ker jo lahko oblikujemo tako, da se zlije s prostorom.

Če bi želeli vedeti več o moji sedežni garnituri, me kontaktirajte. Do sedaj imam izdelan le en primerek, ki pa je dovolj, da si ustvarite prvi vtis.

Močno upam, da nekega dne moja sedežna garnitura pride tudi v trgovine, saj vem, da bo rešila veliko težav uporabnikov.

Pomagala pa bo tudi pri ohranjanju čiste narave, saj ne bo nikoli pristala v smeteh.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj