Na vsebino

Srečno, zdravo in manj zasvinjano 2020

Srečno novo leto. Ampak srečo že imate, vprašanje je le, če vam življenje dovoljuje, da jo prepoznate. Upam, da jo v letu 2020 prepoznate čim več in da jo boste znali deliti tudi z drugimi.

Pa zdravo tudi naj bo. Ampak zavedajte se, da je naše zdravje v veliki meri odvisno od nas samih. Skrbite za svoje telo, saj je najboljše orodje kar jih boste kadarkol imeli.

Še naprej se trudite biti boljši od soseda. Ampak ne z avtomobilom ter hišo, ampak ga premagajte v prijaznosti.

Prosim vas pa, da v letu 2020 naredite več za naš planet oziroma ga manj zasvinjate. Najbolj boste porazili soseda, če boste proizvedli manj smeti kot on.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj