Na vsebino

2B z odo puncam, ki rade potujejo in fantom, ki za njimi jočejo

Foto: Borut Petric
Foto: Borut Petric

Belokranjski dvojec 2B ponovno navdušuje s svojim najnovejšim elektro pop singlom Pustolovsko srce, ki ga spremlja osupljiv videospot posnet na slikoviti Šrilanki.

Po lanskotletni izdaji albuma Eksplozija emocij in singla Do 5. Dimenzije, ki se je uvrstil med top 10 pesmi leta 2023 ter prejel številne nagrade, vključno z nazivom Popevka tedna na Valu 202, Pesem in pol na Radiu Koper ter vodstvo lestvic Radia Maribor, se 2B vračata na glasbeno prizorišče z novo skladbo in videospotom.

Pustolovsko srce odraža prepoznavno ustvarjalnost in eksperimentalni pristop dvojca k glasbi, hkrati pa poslušalce vabi na čustveno in glasbeno popotovanje. S svežim zvokom, jasnim sporočilom in nalezljivim refrenom, pesem vabi poslušalce, da se prepustijo svojemu pustolovskemu duhu.

“Pesem Pustolovsko srce je nastala kot oda vsem puncam, ki rade potujejo in nam fantom ki za njimi jočemo," pravita Gašper in Primož Mihelič.

Videospot, ki je bil posnet na eksotični Šrilanki, ne le vizualno dopolnjuje skladbo, temveč prinaša tudi čarobno izkušnjo za oči in dušo. S čudovitimi posnetki narave in zgodbo, ki jo interpretira mlada igralka, videospot vabi gledalce, da se potopijo v čaroben svet glasbe in pustolovščine.

"Režiser najinih dozdajšnjih videspotov nama je hotel pobegniti na Šrilanko, a ga je pesem tudi tam našla in zaposlila, da je posnel tak slikovit in eksotičen videospot," še dodajata Gašper in Primož.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj