Na vsebino

Ne prižigajmo TV-ja, ker gre lahko vse 'U3PM'

Dubioza Kolektiv in Dino Šaran v še enem sodelovanju spretno secirata mentaliteto ljudi s ščepcem močnih sporočil. Novi singel in live video sta bila posneta v Kinu Bosna, motivi pa odsevajo idejo pesmi.

"Pesem je nastala na tipični sarajevski zabavi. Govori o prvinski potrebi človeka po begu iz apokaliptične realnosti in iskanju odrešitve v razkošni pojedini, bogati ponudbi pijač in rekreativnih drog. Pesem vsebuje neznane besede: 'stelja'- suhomesnati izdelek iz ovčjega mesa, 'hajr' - dobro in 'u 3 pm' – mesto, kjer se je pripetilo nekaj slabega," so povedali člani Dubioze, Dino Šaran pa nadaljeval: "Potrjujem vse, kar so povedali kolegi iz DK. Nekatere izmed najboljših idej nastanejo na zabavah. Tako je bilo tudi tokrat."

Po izjemno uspešnem lanskem letu, turneji 20 Years High, ki je zaznamovala dve desetletji na sceni, izdani obsežni zbirki vinilov ter razprodanih koncertih po Evropi in Mehiki, se je Dubioza pravkar vrnila z dolge avstralsko-novozelandske turneje. Kmalu bo na svoj račun prišla tudi zagrebška publika, saj bo 1. junija skupina nastopila v okviru Zagreb Music Festa.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj