Če želite biti v stiku s trendi in z novostmi Facebook oglaševanja, se udeležite brezplačne »hands on« delavnice z Juretom Dolerjem, ki bo potekala med 15. in 18. uro v prostorih PI Bela krajina – PE Stratus.

S predavateljem boste spoznali Facebook oglaševalski dashboard, naredili oglase in spoznali vse pomembne zadeve in situacije, s katerimi se soočate v Facebook (in Instagram) oglaševanju (Audiences, Ads Types, Billing, Reports itd.).

Predavatelj Jure Doler je magister ekonomije ter nekdanji soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo. Danes se posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu«, komuniciranju, distribuciji vsebin in klepetalnim robotom.

Zaželjeno in priporočljivo je, da na delavnici uporabite lasten prenosnik (če ga nimate, pravočasno sporočite) ter da imate dostop do FB strani in v uporabi veljavno kreditno kartico za aktivacijo »testne« oglaševalske kampanje.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Število mest je omejeno na 10. Obvezna je predhodna prijava in pravočasna odjava v primeru neudeležbe (min. 24 ur pred dogodkom). Prijave potekajo do zapolnitve prostih mest preko spletnega obrazca TUKAJ.

Dogodek sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.