Na vsebino

Pandemenca z Borisom Kobalom in Borisom Devetakom (Kulturni dom Črnomelj)

20. dec ob 19:00

Boris Kobal in Boris Devetak, zabavni dvojec iz časov priljubljene oddaje TV Poper, predstavljata svojo svežo predstavo: "avtorsko" komedijo za stare in mlade. Ne zamudite doze smeha z mojstroma satire.

Humoristična gledališka predstava nosi pomenljiv naslov: Pandemenca. Devetaku in Kobalu sta namreč v zadnjih časih nagajali bodisi pandemija kot demenca... in tako se je zgodila Pandemenca. Sprehod po preteklosti, sedanjosti in prihodnosti z novimi in starimi liki, ter čisto novimi skeči, župnik Senica pa bo nagovoril svoje »faraone« s pridigo o golobu.

"Z ne malo samoironije se predstava dotakne tudi plagiatne afere, ki je splošna pandemenca še ni povsem izbrisala, za humorista in občinstvo pa je očitno katarzična"
Primorske novice, april 2023

Igralec, režiser in komik Boris Kobal se po daljšem časovnem obdobju postavlja na noge. Sprva ga je iz "luknje" izbezal komik in režiser Tin Vodopivec, ki ga je povabil v film Nekaj sladkega. Boris je s svojim sicer kratkim vložkom v filmu gledalce nasmejal do solz. Morda je bil prav to zgovoren znak, da "še ni za odpis" in povod za svežo gledališko, povsem avtorsko predstavo.

VSTOPNICE za predstavo bodo na voljo preko sistema mojekarte.

"Avtorja": Boris Kobal in Boris Devetak
Producent: KUD Pod Topoli

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj