Na vsebino

Pomen biodinamike pri samooskrbi

22. mar ob 17:00

ZIK Črnomelj v šolskem letu 2017/2018 izvaja program Spodbujanje lokalne samooskrbe v Črnomlju. Program je namenjen zaposlenim in se bo izvajal od marca do konca maja, enkrat do dvakrat tedensko v popoldanskem/večernem času. Ker je še nekaj prostih mest, vas vabimo k vpisu.

Pridružite se nam ta četrtek ob 17.uri na predavanju Mete Vrhunc: Pomen biodinamike pri samooskrbi. Predavanje bo v mali dvorani Kulturnega doma Črnomelj, Ul. Otona Župančiča 1.

Vsebina predavanja:

Predavateljica meni, da zemlja umira, truplo postaja. Naša dolžnost je, da ji pomagamo iz stiske. Z biodinamiko, kraljico ekoloških metod, lahko v vrtu, na njivi, sadovnjaku in čebelnjaku ponovno vzpostavimo pogoje, v katerih rastline in živali razvijejo izjemno vitalnost in veliko sposobnost razmnoževanja, ljudje pa smo nagrajeni z zdravo, energij in življenja polno hrano.

Meta Vrhunc je postavila temelje biodinamike v Sloveniji pred tridesetimi leti. Znanje je pridobivala pri izvoru: Marija Thun, večini pri nas znana le po Setvenem priročniku – koledarju, ji je odprla oči, srce in vrata v svet biodinamike, kjer je se je srečevala s samimi izjemnimi nasledniki očeta in utemeljitelja te metode, dr. Rudolfa Steinerja. Meta Vrhunc je predsednica Združenja za zdravo Slovenijo, predsednica in ena izmed ustanoviteljev Društva za biološko-dinamično gospodarjenje AJDA Vrzdenec.

Prijazno vabljeni!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj