Na vsebino

Z godbo v novo leto 2016

17. dec ob 19:00
5,00 €

Mestna godba Metlika vabi na že 21. tradicionalni božično-novoletni koncert "Z godbo v novo leto", ki bo ob 19. uri, v Športni dvorani Osnovne šole Metlika.

Gostje koncerta metliške mestne godbe bodo jezikava in humorna 60-letna dolenjska ženica Mama Manka, pevka z izjemnim razponom glasu Viviana Kukar, ki je v letu 2016 prejela Blejski zlati mikrofon za najboljšo interpretacijo tuje skladbe, dosegla prvo mesto na prireditvi Mavrica pevskih talentov na Jesenicah ter osvojila zmago na Glasu mladih v Črnomlju, semiški Oktet Konda, ki letos praznuje 15-letnico delovanja ter harmonikar in klaviaturist Marjan Končar.

Repertoar koncerta bo obsegal pesmi kubansko-ameriške pevke, slovenske pevke z žametnim globokim glasom iz zlate generacije slovenskih izvajalcev v času Slovenske popevke, filmske skladbe iz filma o agenta 007 in o šarmerju z briljantino v laseh, dalmatinske pesmi, slovenske zimzelene viže iz Avsenikove zakladnice in venček fenomena Modrijani, svečane koncertne skladbe in trobentaške marše ter druge skladbe, s katerimi znajo presenetiti godbeniki iz Metlike.

Vstopnina za koncert znaša 5 €. Vstop na prireditev za otroke do 15. leta pa je brezplačen.

Lepo vabljeni!

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
47
56
612
78
88
93
24
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj