Na vsebino

Madonna

Kraljica, oz. boginja popa je znana tudi kot kraljica preobrazbe, oz. kameleonka. Madonna se je vedno znova in med prvimi prilagodila novim trendov in spremembam družbe. Kar pa je vseskozi ohranjala je podobo samozavestne in ženstvene ženske. Enakopravnost žensk ji je bila ena glavnih tem.

S tovrstnim razmišljanjem je bila pred svojim časom in zato precej v središču pozornosti. Kar je za glasbeno zvezdo točno to, kar rabiš. Provokacijo je kazala preko nastopov, plesa, besedil in mode. Njena medijska prisotnost je bila vedno močna, rada se je namreč medijsko izpostavljala, kar je bilo poglavitno za uspeh njene javne osebnosti.

Predvsem se je znala prilagoditi novim trendom. Kot, da bi vsak album pela drugačna Madonna. Pravilno je zaznala nove priložnosti in se zaključenim zgodbam zahvalila. Namreč na svetu je toliko novih neraziskanih poti. Življenje pa je tako kratko.

V tem duhu se zahvaljujem vsem zvestim bralcem. Hvala, da ste me brali ta pretekla leta in me s tem spodbujali na moji podjetniški poti. Hvala Radio Odeon za vse do sedaj. A prišel je čas, da končno spišem pravljico za otroke, o kateri že tolika leta govorim in razmišljam. Povem le to, da v njej nastopa majhna, navihana hobotnica. Pravljica bo izšla, če bo šlo vse po planih, v novemberskem času 2023.

Danes me najdete v prostorih RIC Bela krajina, Belokranjska cesta 36, Črnomelj, Bela krajina, kjer kot inkubirano podjetje svetujem malim in večjim podjetjem pri zunanji podobi, katero kažejo trgu in svojim kupcem.

Znam marsikaj, a ukvarjam se z grafičnim oblikovanjem. Torej, če potrebujete logotip (celostna grafična podoba), dizajn za embalažo, oblikovanje promocijskih materialov (letak, plakat, transparent …), morda zgodbo ali pa predogled obstoječega stanja in le nadgradnjo podobe? Za vse to sem dosegljiva na [email protected] ali na telefonski številki: 041 201 878.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2218
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj