Na vsebino

1000 "lajkov" na Odeonovem FB profilu!

Tri mesece je minilo od ponovnega zagona spletne strani www.radio-odeon.com. Za vrnitev oz. vaše sprejetje smo potrebovali manj časa, kot smo predvidevali in stvari se odvijajo veliko hitreje od pričakovanj. Na mesec imamo od 80 do 100 tisoč ogledov, kar je za tri mesece delovanja več kot odlična številka in obisk samo še narašča. Ravno danes na Facebook-u pričakujemo 1000-i všeček (med pisanjem smo dobili tudi tega, hvala!)

Tudi komentarji na spletu in FB-ju so odprti, vendar, samo s Facebook profila. Na tak način smo hoteli vsaj malo omejiti komentatorje (kar nam je tudi uspelo), ki se ne podpišejo s svojim imenom. Seveda lahko podobno naredite tudi s FB-jem vendar smisel komentiranja vidimo v tem, da napišete kaj sami mislite in da s tem niste žaljivi do nikogar.

Prispevke, vprašanja, predloge in seveda kritike nam lahko pošiljate na [email protected]. Prosimo vas tudi, da ogled spletne strani predlagate svojim prijateljem in znancem, predvsem pa belokranjskim zdomcem, ki živijo širom po svetu.

VSE OBJAVE na spletu (in obenem na FB-ju) so za občane, vsa društva, krajevne skupnosti, javne zavode, skratka za vse, ki bi radi kaj objavili in je povezano z Belo krajino ali Belokranjci BREZPLAČNE. To velja za vse rubrike in koledar dogodkov. Cenik imamo le v primeru naročenih objav s strani občin in političnih strank.

V fotogaleriji še nekaj naključnih novic, kjer lahko vidite, med koliko bralcev so se razširile, rekord pa nosi novica z nekaj manj kot 13.000 ogledi!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj