Na vsebino

16. dobrodelni koncert Stopimo skupaj

Minulo soboto je v organizaciji Rdečega križa Metlika potekal 16. dobrodelni koncert Stopimo skupaj. Zbrana sredstva letošnjega koncerta v višini 4.000 € bomo namenili za pomoč družinam v stiski, ki pa niso zbrale moči in poguma, da bi o svojih težavah spregovorili javno.
V programu so nastopili: Ansambelj Tonija Verderberja, Tanja Žagar, Preloški muzikanti, Monika Bajuk, Jernej Kozan, Vivijana Kukar, Kaja Rušnov in društvo žumberčanov in prijateljev žumberka Metlika kateri so se odpovedali honorarju.

Prisotne so pozdravili in se jim zahvalili župan občine Metlika g. Darko zevnik, generalna sekretarka RKS ga. Renata Brunskole, predsednica Rdečega križa Metlika ga. Vesna Žist in sekretarka Zalka Klemenčič.

Ob zaključku pa je za dolgoletno humano sodelovanje in pomoč Rdeči križ Metlika podelil zlati znak RKS Preloškim muzikantom.

Čez program sta nas popeljala voditelja Vesna Žist in Lojze Bojanc.

Rdeči križ Metlika kot organizator se zahvaljuje občini Metlika, vsem donatorjem, medijem, obiskovalcem, nastopajočim in predanim prostovoljcem in članom ekip PP RK Metlika za vsestransko pomoč pomoči potrebnim

Vir: RK Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj