Na vsebino

22. redna seja občinskega sveta Metlika

Včeraj je na Občini Metlika potekala 22. redna seja občinskega sveta. V okviru dnevnega reda je bilo obravnavanih 11 točk. Člani občinskega sveta so podali soglasje k ceni socialno varstvene storitve pomoč družini na domu, ki jo izvaja Dom starejših občanov Metlika. Cena bo po novem nekoliko višja, uporabljala pa se bo od 1. 3. 2018. V nadaljevanju so se seznanili s končnim poročilom o delu Nadzornega odbora Občine Metlika v letu 2017. V sklopu dnevnega reda so obravnavali predlog proračuna za leto 2018 v drugem branju in ga tudi sprejeli. Višina proračuna za leto 2018 znaša 7,4 mio EUR.

Obravnavan in sprejet je bil poslovni načrt javnega podjetja Komunala Metlika d. o. o. za leto 2018. Soglasno je bila sprejeta dopolnitev Pravilnika o vrednotenju in sofinanciranju turističnih prireditev v Občini Metlika. Člani občinskega sveta pa so se seznanili tudi z regijskim izvedbenim načrtom na področju socialnega varstva 2017 – 2020 za jugovzhodno statistično regijo. Po sprejemu ene premoženjsko pravne zadeve, je bilo podanih še nekaj pobud oz. vprašanj.

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj