Na vsebino

33 let DSO Črnomelj

V Domu starejših občanov Črnomelj 1. marca 2021 obeležujemo 33 let, odkar smo sprejeli prve stanovalce in stanovalke. Gre za obletnico, ki nam v teh zahtevnih časih še posebej veliko pomeni, saj bo minilo že skoraj eno leto, odkar se zaposleni, stanovalci in svojci soočamo s številnimi posledicami epidemije. Ta je izjemno spremenila življenje v domu ter od vseh nas zahtevala veliko potrpljenja, medsebojnega razumevanja in predanosti.

Sodelujemo v plesnem izzivu na skladbo Jerusalema afriškega DJ-ja Master KG, ki širi radost, upanje in veselje. V času epidemije se je skladba viralno razširila po družabnih omrežjih ter spodbudila številne posameznike in skupine iz različnih podjetij in organizacij, da zaplešejo in tako vsaj za trenutek pozabijo na skrbi in težave.

V plesnem izzivu sodelujejo naši stanovalci in zaposleni. Čeprav vemo, da ples ne reši vseh težav, verjamemo, da nam lahko da moč, da se z njimi lažje spopademo s pozitivno energijo in dobro voljo.

Ples črnomaljskega DSO-ja si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Kamera in montaža: Uroš Raztresen
Asistenti kamere: Kristjan Metež, David Aščič
Produkcija: VIA Studio, www.viastudio.si

Vir: DSO Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj