Na vsebino

4. mednarodni tamburaški večer

Danes čez dan potekajo na Vinici ob Kolpi slikarske in kiparske delavnice za vse starosti, zvečer pa nas čaka glavni program - 4. mednarodni tamburaški večer s skupinami iz Slovenije, Hrvaške in Madžarske: Tamburaški orkester Carmen Cord iz Metlike, Tamburaška skupina Dupljak iz Fare v Kostelu, belokranjska Tamburaška skupina Melos, Viniški tamburaši, Grupa "Rouge" (Hrvaška, Madžarska) ter Tamburaški sastav Lajk iz Varaždina (Hrvaška), katerega člani bojo po uradnem delu poskrbeli za odlično zabavo do jutranjih ur.

Jutri popoldne, ko si dobro odpočijemo od zabave, pa sledijo ob 15. uri še tradicionalne Igre na Kolpi. Ekipe, ki so sestavljene iz 5 članov, med katerimi sta vsaj dve dekleti, se bojo pomerile v šestih spretnostnih in hitrostnih igrah v Kolpi in na travniku ob njej. Prijave so odprte do začetka, prijavnine pa ni. Poskrbeli smo, da bo zanimivo in pestro tudi za obiskovalce, zato pridite in navijajte za vaše favorite in se tudi sami ohladite v Kolpi.

Vabljeni!

Vir: ŠTD Vinica

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj