Na vsebino

7. srečanje Šole zdravja

Kanižarica je bila včeraj oranžno obarvana, saj smo se člani Društva Šola zdavja v Beli krajini srečali že na 7. tradicionalnem srečanju v Restavraciji Štajdohar v Kanižarici in najprej smo skupaj zunaj v mrzlem, a sončnem jutru, sklenili krog prijateljstva, naredili že 2090. vadbo 1000 gibov po dr. Nikolayu Grishinu, nato smo se preselili na toplo in si že dopoldne naredili prijetno srečanje članov iz vseh treh belokranjskih občin.

Pridružila se nam je tudi skupina iz Pribanjcev, naš podmladek, saj smo dobre ideje projekta ŠZ ponesli tudi čez mejo. Pripravili smo si bogat kulturni program, uživali v njem, se dobro nasmejali in si v zgodnjem dopoldnevu naredili pravo novoletno zabavo. Življenje nam ponuja nepozabne in lepe trenutke. Lepo je, da jih lahko delimo s prijatelji, si vzamemo čas za njih preden nam čas ne vzame prijateljev.

Vsak trenutek je lahko nov začetek. Mi smo začeli že davnega marca 2013 in do danes smo že dobro obarvali Belo krajino v oranžno barvo.
Včerajšnje medobčinsko srečanje je sofinancirala občina Črnomelj s katero lepo sodelujemo že od našega začetka, saj je lokalna skupnost spoznala, da smo pozitivna sprememba v družbi in za ta prispevek se lepo zahvaljujejmo.

Vir: Šola zdravja

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj