Na vsebino

90 let Martina Pečariča iz Čuril

28. marca letos je naš občan, gospod Martin Pečarič iz Čuril pri Metliki, napolnil 90 let. Kot najstarejši član v družinski zgodbi »Hiša vina Pečarič« Vinska zgodba z 20.000 trtami za svoj uspeh potrebuje veliko pridnih rok. Raznolikost v vinogradu in spretnost v kleti jim omogoča, da pridelujejo različna predikatna vina in penino Rozalijo. Gospod Martin je v veliko pomoč. Pri svojih leti opravlja še veliko kmečkih del tako v hlevu (tu je glavni in odgovorni), na polju in v vinogradu. Pri svojem vsakdanu je povsem samostojen, vedno nasmejan in pripravljen pomagati vsakomur in povsod.

"Moja leta odraščanja so bila samo delo, skromnost, poštenje in volja do življenja", nam pove slavljenec in zaključi, da moraš življenje in sebe imeti rad.

Poleg njegovih petih otrok, 14 vnukov in osmih pravnukov smo mu še veliko zadovoljnih, srečnih in zdravih dni zaželeli predstavniki krajevne organizacije Rdečega križa Rosalnice in občinskega Rdečega križa Metlika.

Na fotografiji z ženo, v sredini pa najmlajša vnukinja Tina, katera mu zapoje »prišel je prišel sveti Martin«

Čestitamo!

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj