Na vsebino

Adria Dom več kot uspešno že v prvem četrtletju

Včerajšnega srečanja predstavnikov črnomaljske občine s podjetniki se je udeležila tudi direktorica podjetja Adria Dom iz Kanižarice Marta Kelvišar.

Povedala je, da je Adria Dom inovativno in razvojno usmerjeno podjetje. V stalne izboljšave so vključili ljudi, kar je izjemno pomembno za inovativnost, zato se na Gospodarsko zbornico vsako leto prijavijo s kakšno inovacijo. V družbi imajo zelo veliko inovativnih predlogov s strani zaposlenih, za to imajo tudi vzpostavljen sistem nagrajevanja. Na ta način so delavci z idejami vključeni in slišani, ta način tudi izjemno prispeva k njihovi zavzetosti.

V podjetju imajo kar 5,7 aktivno zavzetih zaposlenih proti enemu aktivno nezavzetemu in nadaljevala:

Pred dvema tednoma smo že poročali o nagradi Red Dot, ki so jo prejeli za linijo hišic serije XLine, kar je seveda vredno vsake pohvale:

Ob covid krizi so se bili prisiljeni preusmeriti na druge trge. Ni jim uspelo samo ohraniti dotedanjega prometa, ampak so s pravilnim pristopom zmanjšali stroške, povečali promet in seveda tudi dobiček:

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj