Na vsebino

Avgustovski počitniški tabor v HSD Metlika

Hiša Sadeži družbe Metlika je spet na stežaj odprla vrata najmlajšim obiskovalcem. Začeli smo z avgustovskim počitniškim taborom, na katerem imamo druščino živahnih otrok.

Deževni ponedeljek nas ni prav nič motil, da ne bi sejali dobre volje, se igrali in ustvarjali. S prostovoljko Sanjo smo izdelovali papirnate zmaje, ki so izpod rok otrok zaživeli v različnih barvah in motivih. Poleg tega smo narisali vsak svoj najlepši letošnji poletni spomin in ob tem izvedeli dogodivščine z morja, igranja biljarda, obiska Legolanda, živalskega vrta ter počitnic pri starih starših.

Na prvi dan tabora smo si po kosilu privoščili torto, da nam bodo dnevi druženja v HSD Metlika čim bolj sladki. Do prihoda staršev smo peli in igrali družabne igre. Posebno zabavno je bilo ob igri Activity, kjer je potrebno pojme iz kart predstavljati z risanjem, ustno razlago in pantomimo. Sodelovala je večja skupina in igra nas je čisto posrkala, saj zahteva kreativnost in spotoma smo odkrivali likovne talente. Pri podajanju pojmov s pantomimo in ugibanju le-teh pa je smeh zagotovljen.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj