Na vsebino

Avtohiša Vrtin s prenovljenim prodajnim salonom prihodnosti

Avtohiša Vrtin je v Črnomlju odprla popolnoma prenovljen prodajni salon, ki v Belo krajino prinaša nov globalni koncept Renaultovih salonov, poimenovan Renault Store. Gre za eno najbolj opaznih sprememb v zgodovini Renaultove prodajne mreže, kakor tudi v družinskem podjetju Avtohiša Vrtin, ki se ponaša s skoraj 40-letno tradicijo.

Novi salon v Črnomlju tako sledi najnovejšim standardom znamke Renault, s prenovljenimi prostori ter digitalno podporo, ki kupcem še dodatno približa izkušnjo nakupa vozila. Moderno opremljeni saloni "Renault Store" so sicer del obširnejšega programa C@RE (Customer Approved Renault Experience), ki stremi k odličnosti odnosov s kupci pred, med in po nakupu. Kupca popeljejo vse od zbiranja prvih informacij na internetu do obiska salona, kjer vas pričakajo udobni in prijazni prostori.

Poudarek je na personalizaciji, veliki na dotik občutljivi zasloni omogočajo prodajalcu in kupcu hitro sestavljanje individualiziranega vozila po željah kupca. Različne barve in materiale, videne na zaslonu, lahko kupec nato v živo pogleda in otipa na vzorcih v salonu. Pri Vrtinovih, kjer je trenutno 16 zaposlenih, so prodajni salon doslej že večkrat prenovili, najnovejša posodobitev pa je po besedah direktorja Matjaža Vrtina še dodaten korak naprej v skrbi za zadovoljstvo strank.

"Sodobni kupci si želijo vedno bolj personalizirane avtomobile, ki zahvaljujoč drobnim podrobnostim njihovo vozilo delajo drugačno od drugih. Temu novi prodajni saloni sledijo z vse večjo digitalizacijo, prostori pa postajajo še bolj udobni in prijazni, tako da se kupec v salonu počuti dobrodošlega in domačega," pravi Matjaž Vrtin.

Da sta kakovost opravljenih storitev in zadovoljstvo kupcev pri Vrtinovih že od vsega začetka na prvem mestu, dokazuje tudi mednarodna nagrada za najboljšega Renaultovega trgovca Dealer of the Year, ki si jo je podjetje prislužilo leta 2013. Poleg dobre prodaje novih vozil, se v Avtohiši Vrtin lahko pohvalijo tudi z rastjo prodaje rabljenih vozil. Njihov prodajni program Renault SELECTION je uporabna in zanesljiva rešitev za kupce, ki želijo brezskrbno kupiti, prodati ali zamenjati preverjen rabljen avtomobil katerekoli znamke ob najboljših pogojih plačila, zavarovanja, garancije in pomoči na cesti. Trenutno imajo na voljo 50 rabljenih vozil, za katera nudijo eno leto garancije.

S prenovljeno podobo so se po besedah Matjaža Vrtina v podjetju še utrdili na mestu vodilnega prodajnega salona v Beli krajini.

"Še naprej se bomo prilagajali tržišču, vlagali v znanje in tehnologijo ter se trudili ustreči kupcem. Zavedamo se, da so prav zadovoljne stranke in dober glas, ki se širi od ust do ust, naša največja reklama in najboljši dokaz, da delamo dobro."

Plačana objava.

Vir: Belokranjec

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj