Na vsebino

Bela krajina na 51. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti MOS 2018

Bela krajina se skupaj z obrtniki in podjetniki tudi letos predstavlja na 51. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti MOS 2018. Za pestrost dogajanja na razstavnem prostoru in za prepoznavnost naše regije skrbimo s promocijo belokranjske gastronomske ponudbe in z nagradno igro s privlačnimi nagradami naših razstavljavcev.

Tudi letos bomo namreč v obdobju od 11. do 16. septembra obiskovalcem na razstavnem prostoru Bela krajina v dvorani L1 z razstavnimi artikli in s promocijskim materialom predstavili podjetništvo in obrt ter turistično destinacijo Bela krajina.

V dvorani L1 na razstavnem prostoru se z nami predstavljajo:

KMS Malerič, d.o.o.

Turizem Malerič, Tina Malerič, s.p.

Vams, d.o.o.

Špica, Ltd.

Tesarstvo in krovstvo Poglajen, Rok Poglajen, s.p.

EE Systems, Tomaž Strmec, s.p.

Umetnostno kovaštvo Stipanovič, Stipanovič, d.o.o.

Domača obrt Nada Cvitkovič

Kovinostrugarstvo Martin Janžekovič, s.p.

StarkMat, Sebastjan Štarkel, s.p.

Gostišče Veselič

Bucik, d.o.o.

Smithers Oasis Adria, d.o.o.

Big Berry

Ključavničarstvo Mitja Wolf, s.p.

Kamp Podzemelj

Vabimo vas tudi, da se v petek, 14. septembra, od 9. do 12. ure v dvorani Celjanka udeležite predstavitve koncepta 5-zvezdičnih doživetij, ki bo pod znamko Slovenia Unique Experiences na temeljih jasno opredeljenih kriterijev zbral tista doživetja, ki so najbolj reprezentativna in pomembna za doseganje vizije Slovenije kot destinacije za 5-zvezdična doživetja. Ob 10.10 uri bo imel predstavitev z naslovom Destinacija za zahtevnega gosta, ki išče in ceni butična in avtentična doživetja v neokrnjeni naravi - primer Bela krajina, tudi direktor RIC Bela krajina, g. Peter Črnič, ki bo kasneje sodeloval še na okrogli mizi z naslovom "Nov luksuz - ne več zgolj fizično udobje, temveč osebnostna izpopolnitev".

Veselimo se snidenja z vami na našem skupnem razstavnem prostoru pod sloganom "Bela krajina - dežela srčnih ljudi".

Organizatorji skupne predstavitve so OOZ Črnomelj, OOZ Metlika, RIC Bela krajina, Občina Metlika, Kulturni center Semič in TD Vigred.

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj