Na vsebino

Bela krajina tudi letos na MOS-u v Celju

Že 13. leto zapored bomo s prijavljenimi člani obeh zbornic ter ostalimi nosilci turizma in podjetništva v Beli krajini pripravili skupno predstavitev na 51. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju, ki bo od danes, 11., do nedelje, 16. septembra 2018. Razstavni prostor BELA KRAJINA bo tudi letos v dvorani L1. Predstavilo se bo 16 belokranjskih obrtnikov in podjetnikov.

Za pestrost dogajanja na našem razstavnem prostoru in predvsem za prepoznavnost naše regije bomo poskrbeli s promocijo belokranjske gastronomske ponudbe in z nagradno igro s privlačnimi nagradami naših razstavljavcev.

Obveščamo vas, da imamo za člane zbornice za prvi – otvoritveni dan sejma BREZPLAČNE VSTOPNICE, ki jih lahko prevzamete na zbornici. Na razpolago imamo tudi nekaj poslovnih kuponov za ostale dni sejma. Število vstopnic je omejeno, zato priporočamo predhodno telefonsko najavo.

OZS bo v času sejma organizirala zanimive obsejemske strokovne dogodke.

Vir: OOZ Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj