Na vsebino

Bilo je ustvarjalno in zabavno

V Hiši Sadeži družbe Metlika so danes zaključili petdnevni počitniški tabor za otroke od 6. do. 12 leta, na katerem so počitnikarji ustvarjali, se zabavali, družili in se imeli lepo.

Otroci so na delavnicah ustvarjali različne stvari: šivali in polnili so kače, muce in srčke, iz lesa so naredili obeske in emotikone ter poslikali plakat, ki bo krasil hišo.

Obiskala jih je tudi prostovoljka Marija Kapun in jim predstavila zanimivo pobarvanko s pravljico, ki jo je napisala sama. Otroci so na enak način pobarvali risbice ob katerih so na kratko napisali vsak svojo izmišljeno zgodbico in jo na koncu tudi prebrali.

Z Vesto Vanell so se učili izdelovanja mandal, s prostovoljko Marijo Biličič pa pekli piškote. Na obisk je prišla tudi Saška Pezdirc iz Centra za krepitev zdravja s katero so na zabaven način spoznavali pomen čistoče in ustne higiene. Nepozabno pa je bilo tudi praznovanje Tininega sedmega rojstnega dne.

Vir: iša Sadeži družbe Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj