Na vsebino

Bo še snežilo?

Danes bo oblačno s padavinami, ki bodo proti poldnevu oslabele in prehodno ponekod tudi ponehale. V notranjosti Slovenije bo snežilo, v nižjih legah Primorske pa deževalo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, ki bo čez dan počasi slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do okoli 8 °C.

Zvečer in ponoči bo predvsem v južni in vzhodni ter deloma osrednji Sloveniji občasno rahlo snežilo. Burja na Primorskem bo ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 2, ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo večinoma oblačno, v Prekmurju in Slovenskih goricah bo predvsem dopoldne še rahlo snežilo, sneg bo lahko prehajal tudi v dež. Popoldne se bodo ponekod oblaki prehodno trgali. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 9 °C.

V petek bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo občasno rahle padavine, po nižinah v notranjosti bo večinoma rahlo snežilo. Količina padavin bo majhna. V soboto bo na Primorskem delno jasno, drugod pa sprva pretežno oblačno in povečini suho. Popoldne se bo ponekod jasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj