Na vsebino

Božiček za en dan bo darila zavijal tudi v Metliki

Leto je naokoli in znova je čas za akcijo Božiček za en dan. Gre za neprofiten projekt Zavoda 364 in skupine posameznikov, ki ga v celoti izpeljejo prostovoljci. Letošnja akcija bo že enajsta zapored in zaradi vseh nepredvidljivih razmer ter izzivov morda še toliko bolj pomembna. Stiska je velika in je marsikje povsem nepričakovano potrkala na vrata. Zato poskrbimo, da bodo vsaj prihajajoči prazniki čim bolj brezskrbni.

Rdeči križ Metlika je k akciji Božiček za en dan pristopil pred desetimi leti, letos pa so tretjič tudi zbirno mesto za Božičkova darila. Do danes so s pomočjo omenjene akcije razveselili 1800 otrok. Obdarili bodo tudi starejše občane, stare do 80 let.

Darila bodo zbirali od ponedeljka, 14. novembra, do 30. novembra, vsak dan med 7. in 15. uro v prostorih gasilskega doma Metlika na Črnomaljski cesti 3, ker je sedež RK Metlika. Za oddajo darila izven delovnega časa jih lahko pokličete na tel. št. 031 689 941.

»Tudi letos si prizadevamo, da bi obdarili čim več otrok in starejših občanov. Božički vabljeni, da se nam pridružite. Za vaša dobra dela vnaprej iskrena in velika HVALA,« so še sporočili z Rdečega križa Metlika.

Vir: RK Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj