Na vsebino

Božiček za en dan

V predbožičnem času bomo v sklopu akcije Božiček za en dan razveselili 250 otrok iz metliške občine. Z omenjeno akcijo pa bomo tudi zaključili leto 2015 v katerem smo organizirali 15 preventivno zdravstvenih akcij (550 oseb), 4 humanitarne akcije, 3 krvodajalske akcije (680 oseb), 6 letovanj za otroke (100 otrok) in 2 za starejše občane (12 oseb) na Debelem rtiču, 780 obiskov na domu in v domu počitka, 30 delitev materialne pomoči (2.200 oseb), v programu za mlade (tabor, kvizi), dobrodelni koncert- stopimo skupaj, regijska tekmovanja in predstavitve ekip prve pomoči in še veliko drugih del za in v prid pomoči potrebnih, kar pa je tudi poslanstvo naše organizacije.

Pri izvedbi nalog, akcij in pomoči so nam pomagali: občina Metlika, RKS, RK Metlika, sponzorji, donatorji, mediji, občani z veliko pomočjo naših članov, aktivistov in prostovoljcev v mreži 13-tih krajevnih organizacij Rdečega križa Metlika.

Za pomoč in razumevanje do pomoči potrebnih iskrena hvala vsem.

Vir: Območno združenje Rdečega križa Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj