Na vsebino

Božično-novoletno druženje in ustvarjanje

Velika ZIK-ova družina udeležencev, učiteljev in mentorjev se je skupaj z zaposlenimi družila na zboru, ki je potekal v ponedeljek, 11. decembra, na Ljudski univerzi ZIK. Prišli so udeleženci Osnovne šole za odrasle, različnih študijskih krožkov, programov gibanja, računalništva, učenja slovenščine za priseljence in Univerze za tretje življenjsko obdobje.

Raznoliki, a vedoželjni so se pridružili delavnicam petja božično-novoletnih pesmi, pekli božične piškote, da je dišalo po vsej hiši, se zabavali ob različnih družabnih igrah in pri tem seveda tekmovali. V lončarski delavnici pa so ustvarjali podstavke za svečke, ki jih bodo prižgali v prazničnem času. Na srečanju smo skupaj tudi zaplesali belokranjske plese, se družili in si zaželeli vse dobro v letu, ki prihaja.

Ob tej priložnosti smo na ZIK-u podelili pohvalo najbolj zavzeti udeleženki v letu 2023. Pohvalo za vedoželjnost, prizadevnost, srčnost in vztrajnost je prejela Milena Veselič iz Črnomlja. Udeleženka, ki se redno vključuje v različne programe in aktivnosti Univerze za tretje življenjsko obdobje, programe gibanja in računalništva. Čestitamo ji in ji želimo še veliko priložnosti za učenje in spoznavanje novega.

Vabimo tudi vas, da se nam pridružite na različnih delavnicah in kulturnih dogodkih, ki bodo potekali še v decembru in seveda naprej v novem letu. Hojte k nam po znanje, stopite na pot vseživljenjskega učenja.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj