Na vsebino

Branko Tini: Ti si en velik belokranjski diamant

Tina Pezdirec, foto: Damjan Žibert
Tina Pezdirec, foto: Damjan Žibert

Po dvanajstih tednih je priljubljeni šov Slovenija ima talent dobil svoj epilog. Na oder Talentov je v finalu oddaje stopilo devet vrhunskih nastopajočih, med katerimi je bila tudi Tina Pezdirec iz Slamne vasi in na finalnem odru znova dokazala, da ima velik glasbeni talent.

13-letnica je v finalu zapela slovensko verzijo pesmi Kdo si ti? iz animiranega filma Ledeno kraljestvo 2. "Tina, en del glasbenika je, da sam sebe izpolni, drugi del pa, da navdihuje druge. In ti si danes zagotovo navdihnila vse male deklice s svojim nastopom. Čestitke," je njen nastop komentirala žirantka Marjetka Vovk, Ana Klašnja pa dodala: "Tina, ti si pravi biser, ki se sveti že na daleč in verjamem, da te v prihodnje čaka res lepa pevska kariera." Svojo oceno je podal tudi Lado Bizovičar: "Vaša visokost Tina, za mnoge se bo danes spremenilo veliko. Zate, ker si bila fantastična in verjamem, da bo najbolj gledan posnetek na Voyo. Sam pa lahko rečem, da je to moj najljubši nastop, ki si ga bom doma zaradi hčerk vrtel še kar nekaj časa." Zadnji je komentiral Branko Čakarmiš: "Ti si en velik belokranjski diamant in če za koga lahko rečem, da je zvezda rojena na našem odru, si to ti. Čestitke."

Tini se po koncu glasovanja sicer ni uspelo uvrstiti v superfinale šova, v katerem je zmagala neverjetno gibčna Tajda Korče, ki je domov odnesla tudi nagrado 50 tisoč evrov. Mlada Belokranjka, pred katero je zagotovo lepa prihodnost, pa je lahko več kot ponosna na svoj nastop.

Vir: Slovenija ima talent

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj