Na vsebino

Brez veljavnih vozniških dovoljenj in pod vplivom alkohola

Črnomaljski policisti so v petek zvečer med kontrolo prometa v Črnomlju ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,58 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli in zaradi kršitev napisali obdolžilni predlog.

V noči na soboto so policisti v Črnomlju z uporabo svetlobnih in zvočnih signalov ustavljali voznika osebnega avtomobila. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo. Zapeljali so za njim in ga ustavili pri Lokvah. Med postopkom so ugotovili, da 22-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,50 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Policisti Policijske postaje Črnomelj so v noči na nedeljo v Črnomlju ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imel 0,63 miligramov alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in napisali obdolžilni predlog.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj