Na vsebino

Četrti dan počitniškega tabora v HSD Metlika

Po zajtrku v Hiši Sadeži družbe Metlika smo imeli zmenek s knjigami in odhiteli smo v knjižnico. Knjižničarki Katja in Lidija sta naju pričakali z osvežitvijo, saj smo rdeči kot kuhani raki komaj prisopihali po stopnicah. Katja nam je pojasnila sistem po katerem so razvrščene knjige in v otroškem kotičku smo prisluhnili čudoviti pravljici. Vsebino smo kar vpijali, ker so nastopale živali in ježek, ki si je želel objemov. Mi se tudi sami radi objemamo, ker smo prijatelji, ker se imamo radi, ker si tako izkazujemo naklonjenost ali pa se potolažimo.

Razdeljeni v dve skupini smo tekmovali v iskanju knjig med policami in izid je bil skoraj izenačen. V prijetno ohlajenem prostoru in tišini smo ustvarjali štorklje na dimnikih. Čudovite izdelke smo ponosno nosili čez celo Metliko do Kolodvorske 1. Škoda, da zaradi neznosne vročine nismo srečevali ljudi, ker bi jim z veseljem povedali kdo smo, kje smo bili in kako smo lastnoročno naredili naš izdelek. Kosilo je bilo njamiiii, potem pa še nekaj kartonskih hobotnic s posebnimi lovkami in starši so že bili na vratih.

Vir: HSD Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj