Na vsebino

Črnfest je včeraj obiskala Pika Nogavička

Otroke je povabila, da se skupaj igrajo raziskovalce, a kaj ko ji je zmanjkalo zlatnikov, ker je Tomažu in Anici kupila veliko daril. Zato se je morala odpraviti po svetu, da najde svojega očeta Evrazija Nogavičko. Otroci so ji pomagali leteti v Afriko, kjer jim je domorodec rekel, da je oče odplul v Azijo. A tudi v Aziji ga niso našli in morali so s konjički v Ameriko, kjer je indijanski poglavar prenesel sporočilo očetu, da Pika potrebuje zlatnike in njegovo pomoč. Pikin oče je tako Piki kot otrokom prinesel polno skrinjo zlatnikov in čarobne bonončke, ki imajo moč, da za vedno ostaneš mlad.

Otroci so v atriju plesali in se sladkali še po koncu predstave, nam organizatorjem pa s tem vplili otroško srečo in brezskrbnost ob pogledu na smejajoče se otroške obraze. Črnfest se počasi izteka h koncu, a ne pozabite še na vse aktivnosti in večere, ki vam jih pripravljamo ta konec tedna. (Več informacij na www.crnfest,si)

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj