Na vsebino

Črnomaljski vrtec vabi k vpisu v krajši program

Vrtec Otona Župančič Črnomelj obvešča starše, da vrtec načrtuje izvedbo krajšega programa predšolske vzgoje za otroke, ki so do konca leta 2021 dopolnili starost pet let in niso vključeni v vrtec.

Namen programa je, da se omogoči vključenost v predšolske programe tudi tistim predšolskim otrokom, ki leto pred vstopom v osnovno šolo, še niso bili vključeni v vrtec, saj s tem želimo prispevati k lažjemu in manj stresnemu prehodu v šolo.

Izvajanje krajšega programa bo predvidoma potekalo po 3 ure dnevno v popoldanskem času.

V primeru, da ne bo dovolj prijav, programa ne bomo izvajali. Razpis je odprt do 12. 11. 2021. Program je brezplačen in bo financiran s strani MIZŠ.

Starše prosimo, da izpolnjeno Vlogo za krajši progam oddate po pošti ali v poštni nabiralnik v Enoti Čardak, Čardak 1. Vlogo dobite TUKAJ ali na oglasni deski v Enoti Čardak (leseni vhod).

Za dodatne informacije je na voljo svetovalna delavka vrtca Ivana Leko na naslovu: [email protected] ali na telefonskih številkah 05/90 74 116, 040 527 322.

Vir: Vrtec Otona Župančiča Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj