Na vsebino

Dan odprtih vrat v OŠ Brihtna glava na Radovici

Svetovni dan turizma vsako leto v ospredje postavlja pomembno vlogo te gospodarske dejavnosti. Tema letošnjega je bila Turizem in zelene naložbe, s katerim želi Svetovna turistična organizacija poudariti pomen naložb in inovativnih rešitev, ki ustvarjajo nove priložnosti za ljudi, spodbujajo trajnostni razvoj in pripomorejo k blaginji.

Ta dan vsako leto obeležujejo tudi v Osnovni šoli Brihtna glava na Radovici. "Ravnatelj" Andrej Bajuk z Radovice že 14 let vodi uprizarjanje učne ure iz 50-ih let prejšnjega stiletja. S prijazno besedo in nasmehom so tako povezani v turizmu in uspešno sodelujejo z ostalimi turističnimi ponudniki v Beli krajini.

V OŠ Brihtna glava ob dnevu turizma brezplačno odprejo vrata vsem, ki si želijo doživeti pouk - nagajiv in šaljiv - in slišati vse o novih produktih in vsebinah, ki spontano nastajajo skozi celo leto.

Lani so obiskovalcem predstavili Trdoživo Belokranjko, letos pa takoimenovani "team building" za podjetja in za vse ostale, ki jih tovrstno druženje zanima.

Vir: OŠ Brihtna glava na Radovici

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj